Εταιρεία

Η εταιρεία Αφοί Κασίδη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 με την επωνυμία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΙΔΗΣ και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαρτημάτων και αναλώσιμων ειδών στο χώρο των υδραυλικών, ειδών υγιεινής και ειδών θέρμανσης.


Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΙΔΗΣ μετονομάσθηκε σε Αφοί Κασίδη Ο.Ε. και εγκαταστάθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Κωνσταντινουπολίτικα Θεσσαλονίκης με σκοπό να ικανοποιήσει - με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - τις απαιτήσεις των πελατών της.


Η εταιρεία σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών εξαρτημάτων και ειδών υγιεινής διατηρώντας ένα εκτενέστατο δίκτυο πελατών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.


Τα προϊόντα της εταιρείας επιλέγονται με τα υψηλότερα STANDARD, έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την βέλτιση σχέση τιμής - ποιότητας. Οι οίκοι που εκπροσωπεί είναι αναγνωρισμένοι παγκοσμίως και εγγυόνται την ποιότητα των προϊόντων τους.


Η δυναμική συνεργασίας σας με την εταιρεία Αφοί Κασίδη Ο.Ε. μας βοηθάει να βελτιώνουμε συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας, τις τιμές μας αλλά κυρίως τις υπηρεσίες μας προς εσάς.


Πάντα στη διάθεσή σας.


Α. & Λ. Κασίδης